Vår vision

Vår vision är att skapa en bra miljö för våra gäster, att växa med alla anläggningar och att göra alla våra gäster nöjda.

Vår Historia

Min drömrestaurang 2021

Min köksresa började i Valladolid, Spanien 2010 när jag av en tillfällighet började jobba i en väns bageri, förberedde jag deg och sedan gjorde jag ‘Bollería¨ dvs croissant, napolitanas, mm på nätterna. Där lärde jag mig för grunden och senare jobbade jag på olika  tapas restauranger och bagerier.

Som naturälskare hade jag cyklat och paddlat kanot på Göta kanal och åkte förbi några gånger spannmålsmagasin huset när det var museum. 2018 det sista året museum var öppet besökte vi det och satt på bryggan och åt glass. Jag trodde aldrig att tre år senare skulle jag kunna ha det här huset och etablera min restaurang i det.

Nu för tiden bygger jag en restaurang där jag erbjuder inte bara god mat utan en bra upplevelse: bastu med ett bad i kanalen, att paddla SUP-brädor som kan hela familjen njuta eller bara att sitta på uteserveringen med bra utsikt och äta en god glass